TRACE 98 Vis større
Salg!

-35%

WOMENS TRACE 98

Pris: 4 224 kr

6 499 kr


Advarsel: Siste vare på lager!B B

´

Mer informasjon

Mer informasjon

EN ski til ALT. For deg som ønsker en stabil og stiv allmountain ski som er klar for både toppturer og bakkkjøring.

Årets peneste design? 1580g i 164 cm lengde.


Trace 98 er like mye en toppturski som en bakkski som følge av sine allsidige konstruksjonsmål. Skien har racing såle, snøavstøtende topsheet, en trekjerne forsterket med carbon og titan med I-clip for feller. Årets peneste ski som bør henges på stueveggen når det er offseason, 3D-designet har blant annet hentet inspirasjon fra surfebrett industrien i sør california med "vindu" i topsheet for å kunne se råvarene som er brukt for å bygge denne skien.

Mål: Lengde - Fram/ Midje / Bak:
164cm - 127/98/119
172cm - 130/98/121


Svingradius:
162cm 17m
172cm 17,5m


Kjerne:
Hybrid Ultra-light Core:
Kombinasjonen av en lett trekjerne laminert med en trekjerne med høyere massetetthet/styrke under føttene/bindingene, gir den ultimate smidighet og manøvrerbarhet.


Rocker:
EST All Mountain Rocker:
Med en gradvis jevn rocker i framskien får man en bedre manøverabilitet i stor fart for å gi en god flyt oppå snøen og skien skjærer samtidig lettere gjennom snøen når du går inn og ut av sving. Med en retningsbestemt baksski uten rocker gir en reel lengre kontaktflate med underlaget og sikrer ønsket stabilitet mot både hardt og mykt underlag.

AR 75 Sidewall:
En hybrid mellom sandwich konstruksjon under foten/bindingen og med cap konstruksjon i fram- og baktupp. Sidewall i sandwich konstruksjonen tilfører styrke og stabilitet under foten med cap konstruksjon fram- og baktupp gjør at man uanstrengt setter opp skiene for inngang og utgang på svingene og er i tillegg en veldig solid konstruksjonsmetode for å unggå chipping av skien når de bankes sammen som igjen gir en bedre holdbarhet. 

Carbon Fiber Layup + Carbon Kevlar Strut + Xrystal Mesh:
Carbon og kevlar forsterkninger er lagt i fram- og baktupp  og gjennomgående hele skien som ett rutenett med Xrystal mesh for å øke slitestyrken samtidig som det gir mer spenst/styrke i skien til både take-off og harde landinger.

1.7 stålkant: 
Lett, sterk, varmebehandlet for lengre holdbarhet.

I-Clip tail:
Festepunkt for dine Armada feller eller hvilken som helst annen leverandør av feller.

Såle:
ARMADAs raskeste såle. Sintret racing såle som glir godt, er slitesterk og lite vedlikeholdskrevende. MÅ glides.

Flex: 1 = myk | 10 = stiv
Fram 6,5 - Midje 7 - Bak 7,5

Vekt:
1580g i 164 cm lengde.

Lignende produkter

Disse produktene er i samme kategori