TST Vis større
Salg!

-3 499 kr

TST AW1617

Pris: 3 000 kr

6 499 kr


Advarsel: Siste vare på lager!B B

´

Mer informasjon

Mer informasjon

Den er bygget for all skikjøring i pudder, skogskjøring, topptur og preparerte løyper med rocker i framskien kombinert med en tradisjonell design på bakski. Tidligere testvinner i Fri Flyt og Freeskier.

TST er en all-mountain/big-mountain ski utviklet for å la deg utforske absolutt hele fjellet, drop ut de største klippene, blåse den dypeste pudder snøen og stupe ned de bratteste linjene. Med Armada patenterte EST All Mountain Rocker som kan skilte med en progressiv tip rocker og en tradisjonell baski uten rocker så er det ikke den ting på fjellet som TST ikke kan gjøre. Dette er skien Travis ba oss om å lage for hans hverdagsbruk i fjellet Whitewater BC. Så neste gang du nettopp har kjørt en deilig linje, droppet en klippe eller gått all-in på en frontflip omgitt av venner, åpne glidlåsen på jakken din, smil fra øre til øre, og giv'er for Travis. Den dagen Travis Steeger sin ""Sponsor Me"" video ble vist om og om igjen på ARMADA kontoret, ble det møtt med en enstemmig anerkjennelse. Stjernen i filmen, en skikjører med en ubestridelig dyktighet, ett smil ifra øre til øre og en smittende kjærlighet til ski og snø. Travis hadde så vidt startet å utforske fjellene da hans liv tok en brå slutt. Travis ønsket å skjære nye svinger i nysnøen, hans tid, energi og lyst til å utforske hele fjellet bidro til nettopp å forme denne TST skien. 
""Sponsor Me""
http://www.youtube.com/watch?v=S9GHFW5qn1E

Egenskaper:
-Lettkjørt og stabil med god flyt og god glid
-Hurtig fra kant til kant
-Allsidig,tilpasser seg allslags terreng
-Ekstra godt grep på isete underlag pga tradisjonell design på bakski

Spesifikasjoner:
Alpinski:
- Type ski:Allmountain.
- Konstruksjon: Sandwich kombinert med cap i tip og tail, rocker konstruksjon i fremskien og tradisjonell design i bakskien for ekstra grep på hardt isete underlag.
- Geometri (innsving, svingradius): Sidecut 118/131/101/122. Svingradius 14,7 m @ 174 cm. Sidecut 119/132/102/123. Svingradius 16,8 m @ 183 cm. Sidecut 120/133/103/124. Svingradius 18,9 m @ 192 cm.
- Vekt (ved hvilken lengde): 2065 gram på 183 cm lengden.
- Såle: Sintret såle.
- Lengder: 174, 183 og 192. 

Andre, viktige detaljer, ikke nevnt over:
JP Auclair presenterer TST: http://vimeo.com/69208824
http://armadaskis.com/ski-finder/

Lignende produkter

Disse produktene er i samme kategori